روش های از بین بردن خال های سطحی صورت + خال گوشتی
از بین بردن خال، یکی از دغدغههای مهم افرادی است که به دنبال پوست صاف و بدون خال هستند. اکثر افراد بر روی پوست صورت یا بدن خود خالهایی در ابعاد مختلف دارند که تمایل دارند به گونهای آنها را از بین ببرند. در اینجا قصد داریم با روشهای از بین بردن خال به طور کامل آشنا شویم و کلیه نکات مربوط به آن را بررسی کنیم؛ با ما همراه باشید.
از بین بردن خال
تمامی افراد، خالهای ریز و درشتی بر روی پوست خود دارند که از وجود آنها ناراضی هستند. حتی برخی از نوزادان با خالهایی متولد میشوند و برخی نیز پس از ورود به نوجوانی و جوانی دچار خالهای پوستی میشوند. با این حال وجود خال بر روی پوست برای افراد ناخوشایند است. در گذشته برداشتن خال کار چندان سادهای نبود و در اغلب موارد جای زخم و اسکار آن باقی میماند و به همین دلیل اکثر افراد تمایلی به برداشتن آن نداشتند. اما در سالهای اخیر روشهای بسیار موثری برای برداشتن خال ابداع شده است که با استفاده از آنها اکثر خالها بدون باقی ماندن جای زخم، برداشته میشوند. در نتیجه افراد زیادی تمایل دارند از شر خالهای صورت و بدن خود خلاص شوند و پوست صافی را برای خود ایجاد کنند.
روشهای برداشتن خال
برای از بین بردن خال، روشهای مختلفی وجود دارد که هر کدام با توجه به نوع خال و سطح پراکندگی آن، مورد استفاده قرار میگیرد. انتخاب هر یک از این روشها بستگی به تصمیم پزشک دارد. توصیه میشود انتخاب روش را بر عهده پزشک خود بگذارید و به هیچ وجه اصرار به استفاده از روش خاصی نداشته باشید؛ چرا که هر روش برای نوع خاصی از خال جواب میدهد. در ادامه به بررسی روشهای مختلف برداشتن خال میپردازیم.
* برداشتن خال با جراحی
از بین بردن خال با استفاده از جراحی، در سه روش مختلف انجام میگیرد که در ادامه این سه روش را کاملا شرح میدهیم:
- تراشیدن
اولین روش برداشتن خال با جراحی، روش تراشیدن است. این کار معمولا با بی حسی موضعی انجام میشود. پزشک یک برش کوچک بر روی سطح خال ایجاد میکند و با تراشیدن سعی میکند آن را با قسمت دیگر پوست هم سطح کند. خالهایی که سطحی هستند با این روش بهترین نتیجه را میگیرند.
- برش
در این روش خال را با استفاده برش برمیدارند و پس از آن بخیه میزنند. در صورتی که خال بدخیم باشد و یا برجستگی داشته باشد نیز از این روش استفاده میکنند. اگر به دنبال از بین بردن خال صورت در یک روز هستید، این روش بهترین انتخاب است. در صورتی که پزشک مهارت کافی نداشته باشد ممکن است جای زخم در این روش باقی بماند؛ بنابراین تجربه و مهارت پزشک در این روش بسیار حائز اهمیت است.
- بیوپسی پانچ
این روش برای از بین بردن خالهای کوچک استفاده میشود؛ با یک دستگاه خال را پانچ میکنند. این دستگاه دارای یک سری مربعی شکل است و برای برداشتن خال دور تا دور آن را احاطه میکند. معمولا برای خالهای بزرگ از این روش استفاده نمیکنند؛ با این حال همه چیز به تشخیص پزشک بستگی دارد.
یک روش درمانی هم برای جوانسازی پوست و زیبایی بیشتر پوست وجود دارد. برای اینکه با این روش آشنا شوید میتوانید مقاله پروفایلو چیست؟ را مطالعه کنید تا به طور کامل در مورد پروفایلو اطلاعات کسب کنید.
* برداشتن خال با استفاده از فریز کردن
برای خالهایی که عمق زیادی ندارند و سطحی هستند روش فریز کردن یا کرایو بهترین روش محسوب میشود. در این روش مقداری نیتروژن مایع بر روی خال زده میشود. با این کار یک شوک سرمایی به خال وارد میشود و خون رسانی به آن قطع میگردد. پس از آن پزشک میتواند خال را بردارد و بیمار نیز دردی حس نمیکند. خالهای صورت با این روش برداشته میشوند. فریز کردن برای از بین بردن خال های سطحی صورت انتخاب مناسبی است.
* از بین بردن خال با سوزاندن
یکی از اولین روشهای برداشتن خال، سوزاندن آن است در این روش با دستگاهی به نام کوتر با استفاده از جریان الکتریکی گرمایی تولید میشود و با استفاده از آن دور تا دور خال سوزانده میشود. پزشک این روش را ادامه میدهد تا به ریشه خال برسد و آن را کاملا بسوزاند تا امکان رشد مجدد نباشد. اگر ریشه خال با استفاده از این روش به طور کامل سوزانده شود، احتمال عود کردن مجدد بسیار کم است. با وجود مهارت پزشک، اسکار و جای زخم در این روش به حداقل میرسد.
منگوله پوستی چیست؟ برای اینکه اطلاعات بیشتر در رابطه با علت و درمان منگوله پوستی کسب کنید میتوانید این مقاله را مطالعه کنید.
* برداشتن خال با لیزر
سریع ترین روش از بین بردن خال صورت، استفاده از لیزر است. با لیزر میتوان بدون درد و خون ریزی در کوتاهترین زمان ممکن خال را برداشت. خالهایی که برجستگی ندارند و در ناحیه صورت هستند با استفاده از لیزر به خوبی برداشته میشوند.
دو نوع لیزر وجود دارد که برای برداشتن خال استفاده میشود. در نوع اول از لیزر CO2 استفاده میشود که با استفاده از آن، خال از ریشه برداشته میشود. قدرت این لیزر بالاست اما جای زخم بر جای نمیگذارد. معمولا خالهای برجسته دارای ریشه مشخصی هستند و با استفاده از این روش به راحتی برداشته میشوند.
نوع دوم لیزر، لیزر روی یا ان دیاگ (Nd-YAG) است که برای برداشتن خالهای صاف کاربرد دارد. سولهای رنگدانهای خال با استفاده از این لیزر برداشته میشوند اما این کار باید چندین بار انجام شود تا رنگدانههای به طور کامل تخریب شوند. با از بین بردن کامل رنگ دانهها با استفاده از این لیزر، احتمال عود کردن مجدد آن بسیار کم است. به طور کلی حدود 8 تا 4 هفته فرصت لازم است تا رنگدانهها واکنش خود را نشان دهند و مجدد لیزر شوند.
جمع بندی و نتیجه گیری
در اینجا با انواع روشهای از بین بردن خال آشنا شدیم. انتخاب روش برداشتن خال با توجه به نوع خال و وسعت آن انجام میشود و تصمیم نهایی با پزشک است. بنابراین در روش تشخیصی پزشک مداخله نکنید و کاملا متناسب با تجویز پزشک، کار برداشتن خال را انجام دهید؛ در غیر اینصورت ممکن است مجدد خال رشد کند و یا جای زخم آن باقی بماند.
برای استعلام قیمت و خرید مایع ماشین ظرفشویی فینیش به فروشگاه الو ارس مراجعه نمایید.